sluit
lees meer
Reserveer
Online!
17 mei 2017

Restaurant De Beren opent binnenkort vestiging in Zwolle

 

Restaurant De Beren opent halverwege mei een nieuwe vestiging in Zwolle. Het meest sympathieke horecamerk van Nederland vond op het Katwolderplein, pal naast de gloednieuwe Pathé bioscoop, een geschikte locatie. Bezoekers kunnen rekenen op een sfeervol restaurant waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staat. “De locatie leent zich uitstekend voor een leuke avond uit! Onze gasten kunnen hier een bezoek aan de bioscoop combineren met een gezellig diner in ons restaurant.“ vertelt Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants.

De unieke berengerechten

Restaurant De Beren kenmerkt zich door royale kwalitatieve gerechten voor een vriendelijke prijs. Gasten kunnen genieten van een gezellige borrel met verfrissende (lokale) speciaalbieren, een goede lunch of bourgondisch diner. De vlees- en visgerechten worden op de houtskoolgrill bereid, dit geeft de gerechten een puur en authentiek karakter. Voor een complete avond uit kan een diner bij De Beren worden gecombineerd met een bezoek aan de naastgelegen bioscoop: met een Beren Bios arrangement voor €26,50 geniet de gast van een drie-gangen-keuzemenu en ontvangt men een bioscoopkaartje voor een film naar keuze. 

Levendige ligging

Het nieuwe De Beren restaurant is centraal gelegen aan het Katwolderplein, een levendige en bruisende plek. Door het gebruik van natuurlijke materialen en warme kleuren hangt er in het restaurant een aangename en huiselijke sfeer. Het zonnige terras is bij mooi weer een gezellige plek om te genieten van een koud biertje of een zomerse cocktail. Ieder seizoen komen er nieuwe gerechten op het menu en wordt er ingespeeld op trends, gasten zullen hierdoor keer op keer verrast worden bij een bezoek aan De Beren in het Zwolse centrum.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

De keten van restaurants en bezorgrestaurants De Beren werd in 2016 uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Flevoland, Gelderland en nu dus ook in Overijssel! De horecaketen zal de komende jaren steeds vaker opduiken in het Nederlandse straatbeeld.

Could not get image resource for "/uploads/tx_news/".
03 april 2017

NIEUW 3 GANGEN KEUZEMENU

Geniet vanaf vandaag van ons nieuwe 3 gangen keuzemenu voor maar 19,50! Dit seizoen kan je onder andere kiezen voor gemarineerde scampi’s als voorgerecht, de New York hotdog als hoofdgerecht en als dessert de heerlijk friszure limoncello tiramisu met limoen-sorbetijs. 

Bekijk hier ons nieuwe keuzemenu.
Zien we jou snel? Reserveer alvast online een tafel. 

 

 

 

Could not get image resource for "/uploads/tx_news/".
15 maart 2017

Restaurant De Beren Rotterdam-Centrum gaat verhuizen

Het vertrouwde De Beren restaurant aan het Rotterdamse Schouwburgplein gaat verhuizen. “Het is in de huidige vestiging nog altijd iedere avond volle bak. Ondanks de drukte voldoet het pand niet meer aan de eisen die wij stellen aan een Beren restaurant.” vertelt Ad Schaap, de Rotterdamse eigenaar van het horecaconcept. Na een grootschalige verbouwing zijn gasten vanaf 29 maart welkom in het nieuwe restaurant. Bezoekers kunnen rekenen op een ruimer, mooier en moderner restaurant waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. 

Metamorfose 
De nieuwe vestiging ligt net als de huidige vestiging zeer centraal gelegen in het stadshart van Rotterdam. Het nieuwe pand gelegen aan Karel Doormanstraat 300 ondergaat momenteel een grote metamorfose. Het interieur wordt voorzien van een stoere eigentijdse uitstraling en er wordt een groot zonnig terras aangelegd. “Hoogtijd dat we in het centrum van Rotterdam een mooie nieuwe vestiging krijgen. We zijn een volledig nieuwe weg ingeslagen qua uitstraling en kwaliteit in alle facetten van ons bedrijf. Zodra onze gasten met een glimlach het restaurant verlaten, is onze missie geslaagd.” vertelt eigenaar Ad Schaap.

Houtskoolgrill, speciaalbier en seizoensgerechten
De honderden herkenbare knuffelberen maken plaats voor een robuuste stoere bar en sfeervolle zitjes. Gasten kunnen hier genieten van een gezellige borrel met heerlijke heerlijke (lokale) speciaalbieren, een goede lunch of bourgondisch diner. De vlees- en visgerechten worden bereid op een houtskoolgrill, dit geeft de gerechten een puur en authentiek karakter. Ieder seizoen komen er nieuwe gerechten op het menu en wordt er ingespeeld op trends, gasten zullen keer op keer verrast worden bij een bezoek aan De Beren in het Rotterdamse centrum.

Could not get image resource for "/uploads/tx_news/".