sluit
lees meer
Reserveer
Online!

DE BEREN SPIJKENISSE

Midden in het centrum van Spijkenisse (tegenover winkelcentrum De Kopspijker), vind je De Beren Spijkenisse.

Dagelijks zijn wij geopend voor diner, maar ook voor een kopje koffie of thee kun je hier terecht. Dankzij de terrasboot op het water kun je hier de hele zomer genieten van de zon. Bekijk hier onze dinerkaart 

Actie Jumbo Vlinderveen
Bij besteding van 30 euro aan boodschappen ontvang je bij Jumbo Vlinderveen in Spijkenisse tot en met 31 december een voucher, waarmee je het tweede 3 gangen keuzemenu bij restaurant De Beren Spijkenisse gratis krijgt! De voucher is van 1 januari tot en met 28 februari 2017 in te leveren. Bekijk hier het actiemenu.

Actievoorwaarden

De voucher ontvang je bij Jumbo Vlinderveen in Spijkenisse tot en met 31 december 2016, zolang de voorraad strekt – De voucher is inwisselbaar bij restaurant De Beren Spijkenisse van 1 januari t/m 28 februari 2017 - Niet geldig in combinatie met andere acties – De voucher is inwisselbaar bij minimaal twee personen en maximaal 8 personen - Reserveren is verplicht - Het 3 gangen keuzemenu kan afwijken van de reguliere menukaart - Minimaal één consumptie per persoon is verplicht - Er wordt geen gratis kraanwater geserveerd i.c.m. de actie

Februari Satémaand!

De héle maand februari kun je genieten van een satémenu met 3 stokjes voor maar 9,95! Deze actie is alleen geldig bij restaurant De Beren Spijkenisse en niet geldig op feestdagen of i.c.m. andere acties.

We zijn op zoek naar ervaren medewerkers voor in de bediening. Interesse? Bekijk hier de vacature en solliciteer direct!

 • Westkade 51-55
  3201 BC Spijkenisse

  0181 - 611 252
  SpijkenisseRestaurant@beren.nl

  Routebeschrijving

 • OPENINGSTIJDEN
  Ma t/m zo - vanaf 16.00 uur 

  PARKEERGELEGENHEID
  Er liggen diverse parkeergarages in de buurt van De Beren Spijkenisse waar je gemakkelijk kunt parkeren. In deze garages is het wel betaald parkeren.

Westkade 51-55
3201 BC Spijkenisse
Route
0181 - 611 252
SpijkenisseRestaurant@beren.nl

OPENINGSTIJDEN
Ma t/m zo - vanaf 16.00 uur

PARKEERGELEGENHEID
Er liggen diverse parkeergarages in de buurt van De Beren Spijkenisse waar je gemakkelijk kunt parkeren. In deze garages is het wel betaald parkeren.