sluit
lees meer
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

Inzamelingsactie voor Daniel den Hoed

De hele maand augustus staat in het teken van de stichting Daniel den Hoed bij De Beren! In deze maand willen wij zo veel mogelijk geld inzamelen op verschillende manieren. Lees snel verder en kijk hoe jij een bijdrage kunt leveren! 

Wat doet de Daniel den Hoed stichting precies?

De stichting treedt naar buiten met de kreet: ‘Maak kanker kansloos’. Dit is een oproep aan iedereen om de strijd tegen kanker aan te gaan en het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC te steunen. 

In 2016 werden in Nederland bij ongeveer 108.400 mensen kanker geconstateerd. Een enorm aantal, en dat in één jaar tijd! Veel mensen komen in aanraking met deze ziekte. Ook onze gasten, klanten en medewerkers. Vanuit De Beren willen we voor deze stichting geld ophalen, zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden naar deze veelvoorkomende ziekte en er hopelijk eerder een doorbraak kan komen in de genezing ervan. 

Bekijk voor meer informatie over de stichting op www.danieldenhoedstichting.nl

Inzamelingsacties

We gaan op verschillende manieren geld inzamelen, namelijk:

 

 1. Donatie vanuit onze restaurants en bezorgrestaurants:
  Al  onze vestigingen doneren een bedrag om een bijdrage te leveren aan deze inzamelingsactie. 

 2. Donaties vanuit onze gasten en klanten: 
  Iedereen kan onze actie steunen door een donatie te doen op onze actiepagina. Hier wordt precies bijgehouden hoeveel geld er ingezameld wordt. Doneer  hier!

 3. De Culinaire Hoed:
  De is een nieuw Rotterdams initiatief van de Daniel den Hoed Stichting. Restaurants die meedoen aan de Culinaire Hoed stellen een gezond en lekker broodje samen en serveren dit in hun restaurant. De opbrengst van deze broodjes zal geschonken worden aan de Daniel den Hoed Stichting.

  Voor De Beren restaurants is er een speciaal broodje ontwikkeld, waarbij ingrediënten zijn gebruikt die die je lichaam gezond en fit houden. Het broodje is als lunch of voorgerecht te verkrijgen in de hele maand augustus bij al onze restaurants!

  DANIEL DEN HOED BROODJE - 7,50
  Met makreel, biet, wortel, granaatappel en stukjes gember-limoenkoek, geserveerd op een desem pita broodje

  Een gezond en fleurig broodje! De ingrediënten van dit broodje leveren een positieve bijdrage aan een goede gezondheid. De gekozen ingrediënten, zoals makreel, biet, wortel en granaatappel bevat en in verhouding een hoge hoeveelheid vitaminen en mineralen

 4. Geld doneren in onze vestigingen:
  In al onze vestigingen staat een donatiehoed van Daniel den Hoed waarin je gemakkelijk contant geld kunt doneren.