sluit
lees meer
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

Inzamelingsactie voor Daniel den Hoed

De hele maand augustus stond in het teken van de stichting Daniel den Hoed bij De Beren! Tijdens deze maand hebben wij zo veel mogelijk geld ingezameld op verschillende manieren. 

Wat doet de Daniel den Hoed stichting precies?

De stichting treedt naar buiten met de kreet: ‘Maak kanker kansloos’. Dit is een oproep aan iedereen om de strijd tegen kanker aan te gaan en het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC te steunen. 

In 2016 werden in Nederland bij ongeveer 108.400 mensen kanker geconstateerd. Een enorm aantal, en dat in één jaar tijd! Veel mensen komen in aanraking met deze ziekte. Ook onze gasten, klanten en medewerkers. Vanuit De Beren willen we voor deze stichting geld ophalen, zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden naar deze veelvoorkomende ziekte en er hopelijk eerder een doorbraak kan komen in de genezing ervan. 

Bekijk voor meer informatie over de stichting op www.danieldenhoedstichting.nl

Inzamelingsacties

We hebben op verschillende manieren geld ingezameld, namelijk:

 

 1. Donatie vanuit onze restaurants en bezorgrestaurants:
  Al  onze vestigingen hebben een bedrag gedoneerd om een bijdrage te leveren aan deze inzamelingsactie. 

 2. Donaties vanuit onze gasten en klanten: 
  Iedereen kon onze actie steunen door een donatie te doen op onze actiepagina. Hier wordt precies bijgehouden hoeveel geld er ingezameld wordt. bekijk  hier!

 3. De Culinaire Hoed:
  Dit is een nieuw Rotterdams initiatief van de Daniel den Hoed Stichting. Restaurants die meedoen aan de Culinaire Hoed stellen een gezond en lekker broodje samen en serveren dit in hun restaurant. De opbrengst van deze broodjes zal geschonken worden aan de Daniel den Hoed Stichting.

  Voor De Beren restaurants is er een speciaal broodje ontwikkeld, waarbij ingrediënten zijn gebruikt die die je lichaam gezond en fit houden. Het broodje was als lunch of voorgerecht te verkrijgen in de hele maand augustus bij al onze restaurants!

  DANIEL DEN HOED BROODJE - 7,50
  Met makreel, biet, wortel, granaatappel en stukjes gember-limoenkoek, geserveerd op een desem pita broodje

  Een gezond en fleurig broodje! De ingrediënten van dit broodje leveren een positieve bijdrage aan een goede gezondheid. De gekozen ingrediënten, zoals makreel, biet, wortel en granaatappel bevat en in verhouding een hoge hoeveelheid vitaminen en mineralen

 4. Geld doneren in onze vestigingen:
  In al onze vestigingen stond een donatiehoed van Daniel den Hoed.

In totaal is er maar liefst €15.000,- gedoneerd! Wij zijn ontzettend trots op al onze medewerkers, managers en franchisenemers die dit mede mogelijk hebben gemaakt!