sluit
Bestel
Online!

2e driegangen keuzemenu gratis

Geniet met z’n tweeën van een 3 gangen keuzemenu bij een Beren restaurant bij  jou in de buurt. Bij Albert Heijn ontvang je nu het 2e drie gangen keuzemenu van De Beren helemaal gratis!

Hoe werkt de actie?
Ga naar www.ah.nl/deberen en koop het arrangement van het 2e drie gangen keuzemenu gratis. Je ontvangt vervolgens per e-mail een voucher. Reserveer onderaan deze pagina bij een Beren restaurant, zorg dat je de voucher digitaal of geprint bij je hebt en geniet van ons smaakvolle 3 gangen keuzemenu.

Je kan het arrangement ook bij een Albert Heijn supermarkt bij jou in de buurt kopen vanaf 2 januari.

Reserveren
Wil je gebruik maken van deze actie? Dan is reserveren verplicht. Onderaan de pagina kan je een tafel reserveren bij een Beren restaurant bij jou in de buurt.

3 gangen keuzemenu
Benieuwd naar ons smaakvolle 3 gangen keuzemenu? Dit seizoen geniet je van onder andere pompoensoep met verkruimelde geitenkaas als voorgerecht en gekonfijte eendenbout van de grill met sinaasappelmarmelade en een mix van beukenzwammen als hoofdgerecht. Als dessert ga je natuurlijk voor de perentaart met salty caramel roomijs en vanillesaus. Bekijk hier het volledige 3 gangen keuzemenu.

Actievoorwaarden:

  • Te koop van 21 december 2018 tot en met 20 januari 2019 bij Albert Heijn
  • De waarde van de voucher bedraagt twee 3 gangen keuzemenu’s, exclusief dranken
  • Te verzilveren t/m 31 maart 2019 – m.u.v. zaterdagen en nationale feestdagen - bij alle De Beren restaurants uitgezonderd de Beren Boot
  • Reserveren verplicht via www.beren.nl/ah 
  • Niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen of cadeaukaarten
  • Niet inwisselbaar voor contanten of andere waarde compensaties
  • Reeds gebruikte vouchercodes zijn niet meer geldig

Onze restaurants doen niet mee met de AH Restaurantactie van IENS.

LET OP! VERGEET NIET DE 8-CIJFERIGE TICKETCODE MEE TE NEMEN! 

Reserveer: