sluit
lees meer
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

Inzamelingsactie voor Alzheimer Nederland

De maand mei staat in het teken van Alzheimer Nederland bij De Beren! Deze stichting zet zich sinds 1984 in voor mensen met dementie en hun dierbaren. Tijdens deze maand gaan wij zo veel mogelijk geld inzamelen op verschillende manieren. 

Wat doet de stichting Alzheimer Nederland precies?

Stichting Alzheimer Nederland zet zich sinds 1984 in voor mensen met dementie en hun dierbaren. Dit doen ze met ongeveer 70 bevlogen medewerkers vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort, en met 5.500 fantastische vrijwilligers in het land.

Samen wordt gewerkt aan een toekomst zonder dementie en aan de kwaliteit van leven van patiënten nu. Stichting Alzheimer Nederland geeft voorlichting over de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie, biedt ondersteuning en komt op voor betere zorg voor mensen met dementie. Er wordt nauw samengewerkt met regionale en landelijke zorginstellingen en er wordt geld ingezameld voor onder andere wetenschappelijk onderzoek naar dementie.  

Alzheimer Nederland maakt onderzoek naar dementie mogelijk. Zij doen dit onder andere door onderzoek te financieren. Ook wordt er samengewerkt met onderzoekers, bedrijven en particulieren. Zo zet Alzheimer Nederland samen met wetenschappers Alzheimer Centra op, waar onderzoek, behandeling en begeleiding samenkomen.

Kijk voor meer informatie over de stichting op www.alzheimer-nederland.nl

Inzamelingsacties

We gaan op verschillende manieren geld ingezameld, namelijk:

 

  1. Donatie vanuit onze restaurants en bezorgrestaurants:
    Al  onze vestigingen staan een bedrag van €1,- per satémenu af aan de stichting in de hele maand mei. 

  2. Donaties vanuit onze gasten en klanten: 
    Iedereen kan onze actie steunen door een donatie te doen op onze actiepagina. Hier wordt precies bijgehouden hoeveel geld er ingezameld wordt. Bekijk hier

  3. Geld doneren in onze vestigingen:
    In al onze vestigingen staat een collectebus van Alzheimer Nederland.

Help ons een mooi bedrag op te halen! Samen maken we het onvergetelijk