sluit
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

Hey Berenvriend,

Komt jouw gerecht bij ons op de kaart?

We zijn op zoek naar de enige echte De Beren Meesterchef! Is biefstuk zoals jij hem maakt echt het neusje van de zalm? Krijg jij een staande ovatie als je die overheerlijke zelfgemaakte risotto op tafel zet? Of noemen jouw vrienden je altijd de ‘nieuwe’ Herman den Blijker? Dan moet je zeker weten meedoen aan onze Meesterchef Challenge!

Wat is de Meesterchef Challenge?

Wij dagen je uit om jouw lekkerste, leukste of meest innovatieve hoofdgerecht met ons te delen. Écht iedereen mag meedoen. Jong, oud, vegetariër, meat lover, Goede Tijden Slechte Tijden fan, tafelvoetbal professional….. echt iedereen! Insturen kan van zaterdag 1 juni tot en met zondag 14 juli!

Uit alle inzendingen kiezen we vijf gerechten en deze Meesterchefs nodigen we uit om de gerechten voor onze officiële jury, onder leiding van Herman den Blijker, te komen bereiden. De strenge, maar altijd rechtvaardige jury zal de gerechten proeven en beoordelen. Uit de vijf gerechten kiezen zij één winnaar of winnares en naast eeuwige roem komt dit hoofdgerecht ook nog eens op onze winter menukaart te staan! Het gerecht is van december 2019 tot en met februari 2020 te verkrijgen in al onze restaurants. En dat is nog niet alles, de winnaar of winnares mag een half jaar lang één keer per maand helemaal gratis met twee personen bij De Beren gaan eten. 

Wat moet je doen?

Lees de volgende punten goed, want die zijn héél belangrijk om deel te nemen.

1. Maak een foto of verras ons met een filmpje van het hoofdgerecht.

2. Beschrijf zo goed mogelijk de bereidingswijze, bereidingstijd en vergeet de ingrediënten niet te vermelden.

3. Stuur dit alles naar het e-mailadres: meesterchef@beren.nl en gebruik het onderwerp Meesterchef (voornaam) (achternaam).

4. Het gerecht van de uiteindelijke winnaar of winnares komt op onze winter menukaart te staan. Zorg er dus voor dat het hoofdgerecht zowel bij De Beren als bij deze tijd van het jaar past.

5. Op dinsdag 16 juli maken we de vijf Meesterchefs bekend die hun gerecht mogen gaan bereiden voor Herman en de andere juryleden. Voel je de spanning al……

6. Hou er rekening mee dat jullie voor deze FINALE het gerecht op locatie gaan bereiden. De Meesterchef Challenge FINALE zal eind juli plaatsvinden.

Challenge accepted?