sluit
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

De Beren cadeaukaart

Op zoek naar een lekker cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk? Wij verkopen cadeaukaarten, waarvan je zelf de waarde kan bepalen (tussen de 5 en 150 euro). Deze cadeaukaarten zijn verkrijgbaar en te besteden in al onze restaurants en ook online bij de bezorgrestaurants. 

Het is ook mogelijk om een complete vaart op de Beren Boot weg te geven. Deze speciale Beren Boot bon is alleen verkrijgbaar en in te leveren bij de Beren Boot te Rotterdam.

Diner & film arrangement
Geef je liever een compleet avondje uit weg? Kies dan voor het diner & film arrangement waarmee de ontvangers kunnen genieten van een 3-gangen keuzemenu met aansluitend een film naar keuze bij één van de deelnemende bioscopen. Dit arrangement is verkrijgbaar bij onze deelnemende restaurants.

Voor bedrijven
Een heerlijk relatiegeschenk weggeven? Kies voor onze cadeaukaart! Bedrijven hebben de mogelijkheid om bijvoorbeeld een fles wijn of een voucher voor een welkomstdrankje toe te voegen. Interesse? Neem contact met ons via sales@beren.nl. 

 

Saldo checken

Heb jij een cadeaukaart van De Beren gekregen en wil je weten hoeveel saldo erop staat? Check dan hier het saldo van jouw De Beren cadeaukaart. Vul hieronder de cijfers in die op de achterzijde van je cadeaukaart staan en klik op 'Saldo'.