sluit
lees meer
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

Groepen

Gezellig uit eten met een grote groep? Bij De Beren ben je aan het juiste adres!

De Beren zijn uitermate geschikt voor grotere gezelschappen van 10 tot zelfs 100 personen en zijn verspreid door een groot deel van Nederland, waardoor er bijna altijd wel een vestiging in de buurt is.

Voor groepen vanaf 15 personen kan er gebruik gemaakt worden van speciale groepsmenu's. Dit zijn drie gangen keuzemenu's met voor ieder wat wils. A la carte dineren is ook mogelijk, evenals het afkopen van drank. 

Voor de vestigingen Barendrecht, Dordrecht, Haarlem, Rotterdam-Centrum en Rotterdam-Zuid en Tilburg verzoeken wij om het offerteformulier in te vullen of contact op te nemen met het hoofdkantoor op telefoonnummer 010 - 243 71 91.

Voor alle andere vestigingen raden wij aan contact op te nemen met de desbetreffende vestiging

 

Feesten, recepties, borrels of vergaderingen

Bij De Beren zijn er ook diverse mogelijkheden om je feest, borrel, (bruilofts-)receptie of vergadering te organiseren. In samenwerking met onze salesafdeling zullen persoonlijke wensen uitvoerig besproken worden zodat het je aan niets zal ontbreken. Sommige vestigingen hebben een aparte zaal of bovenverdieping waardoor je een besloten feest kunt geven of juist een vergadering of presentatie. Wij verhuren tevens apparatuur zoals een beamer zodat jullie zelf zo min mogelijk hoeven mee te nemen. Ook kunnen wij de locatie decoreren en volledig naar wens inrichten. En uiteraard wordt alles tot in de puntjes verzorgd!

Interesse in een persoonlijke offerte? Wij stellen deze graag vrijblijvend voor je op!

Vraag een offerte aan

Diner op rekening

Om de betaling zo gemakkelijk mogelijk te maken is het bij De Beren geen probleem om op rekening te eten. Wij versturen dan de factuur achteraf zodat er op locatie niets betaald hoeft te worden. Wil je hiervan gebruik maken? Neem dan voor de volgende locaties even contact op met ons hoofdkantoor via info@beren.nl of 010 - 243 71 91: 
- De Beren Barendrecht
- De Beren Dordrecht
- De Beren Haarlem
- De Beren Rotterdam-Centrum
- De Beren Rotterdam-Zuid
- De Beren Tilburg
- De Beren Zwolle

Voor alle overige locaties kun je contact opnemen met de vestiging zelf. 

Contact opnemen?

Voor meer informatie over bovenstaande mogelijkheden kun je contact opnemen met ons hoofdkantoor via 010 - 243 71 91 of mail naar sales@beren.nl.