sluit
lees meer
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

De Beren

Bij De Beren geniet je al 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote horecaketen - bestaande uit restaurants én bezorgrestaurants - waar iedereen zich écht thuis voelt. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van onze vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van onze producten waar wij iedere dag mee werken.

Omdat onze beroemde spare ribs naar eigen Berenrecept worden gemarineerd, vind je de unieke smaak van onze ribben nergens anders. Onze malse Hollandse kipfilet, voortreffelijk varkensvlees en rundvlees van Zuid-Amerikaanse runderen  zorgen voor de topkwaliteit die kenmerkend is voor de keuken van De Beren. Niet alleen gebruiken wij producten van de hoogste kwaliteit, maar worden onze sauzen en marinades ook bereid volgens authentiek Berenrecept. Zo wordt onze befaamde pindasaus elke dag volgens een geheim recept vers bereid en geleverd aan onze restaurants.

Onze kwaliteit is ook terug te zien in de hoge service die wij bieden. Samen met onze medewerkers doen we er alles aan om onze gasten een onvergetelijke beleving te bezorgen. Hiervoor volgen de Beren medewerkers intern diverse trainingen en speciale opleidingen. Wij willen niet alleen zorgen voor een goede service en een snelle bediening; ons doel is om de allerbeste service te bieden en elke gast compleet in de watten te leggen. Pas als je een geweldige avond hebt gehad en dit met meer mensen wilt delen is onze missie geslaagd!

De Beren bestaat uit 33 restaurants en 19 bezorgrestaurants verspreid over Zuid-Holland, Noord-Holland, Gelderland, Noord-Brabant, Flevoland, Overijssel en Utrecht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.