sluit
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

Wat is De Beren Academy?

De Beren Academy is een trainingsprogramma waarmee onze medewerkers op een interactieve manier alles te weten komen over hun functie. Deze digitale leeromgeving is in samenwerking met onze medewerkers ontwikkeld en sluit naadloos aan op alle functies binnen de restaurants. Door gebruik te maken van handige video’s leren de medewerkers de ‘kneepjes van het vak’, zoals het zetten van een overheerlijke cappuccino of inzichten om gastvrij met gasten en collega’s om te gaan. En niet alleen het goed onder de knie krijgen van je eigen functie staat centraal, ook de serieuze mogelijkheden om door te groeien komen aan bod.

Doorgroeimogelijkheden

Met het trainingsprogramma haal je het beste uit jezelf en helpen wij je om door te groeien en verder te ontwikkelen. Met deze online tool is het makkelijker en overzichtelijk om bijvoorbeeld de stap te zetten van bedieningsmedewerker naar 1e medewerker en uiteindelijk zelfs vestigingsmanager! Korte online modules geven alle inzichten in je eigen functie en de functie(s) waar je in door kunt groeien. Je hoeft niet met je neus in de stoffige boeken te duiken, want vrijwel alle modules bevatten zo min mogelijk tekst. Er wordt juist gebruik gemaakt van video’s en meerkeuzevragen om het vooral zo leuk mogelijk te houden! 

Ook voor franchisenemers en leidinggevenden heeft De Beren Academy de nodige voordelen. Zo kunnen zij precies de voortgang van hun medewerkers bijhouden en bijvoorbeeld belangrijke informatie over het nieuwe menu delen en direct toetsen.