sluit
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

Samen succesvol ondernemen!

 

Voor het ontstaan van De Beren gaan we terug in de tijd. Wat in 1984 begon met een eetcafé aan de Noordsingel in Rotterdam is uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule. De formule van de Beren valt onder te verdelen tussen De Beren restaurants en De Beren bezorgrestaurants. Bij De Beren restaurants kunnen gasten genieten van een lekkere lunch of een gezellig diner. Bij De Beren bezorgrestaurants kan de consument de maaltijd afhalen en laten bezorgen, thuis of op het werk.

De Beren is hard aan het groeien. Om verdere groei te realiseren zijn we altijd op zoek naar ervaren leidinggevenden en bestaande horecaondernemers die een passie hebben voor gastvrijheid, gastwaardering en de best mogelijke Berenbeleving. Ben jij enthousiast over onze formule en weet je deze succesvol toe te passen in jouw eigen vestiging? Lees dan snel verder voor de actuele mogelijkheden!

Actuele mogelijkheden:


Restaurants

We hebben een bijzondere kans voor ondernemers uit de regio Meppel, Hoogeveen en Emmen: op korte termijn kun je een of meerdere De Beren restaurants openen.

Daarnaast bieden we concrete mogelijkheden in: Assen, Leeuwarden, Hoorn, regio Den Haag, Amsterdam, Duiven, Enschede, Veluwe, Drachten, Doetinchem, de Betuwe en ‘t Gooi.

Je hebt vast nog veel vragen, die beantwoorden we graag. We organiseren regelmatig open dagen (Klik hier).Bezorgrestaurants

De doelstelling van De Beren bezorgrestaurants is om de komende jaren landelijke dekking te bereiken! Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste ondernemers met leidinggevende capaciteiten en kennis van de lokale markt. Wil je meer weten over het franchisen van je eigen vestiging? Vul dan meteen het onderstaande formulier in zodat wij je kunnen benaderen voor een telefonisch gesprek. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van jouw eigen bezorgrestaurant.


Waarom De Beren?

De verwachtingen van consumenten zijn hoog en de concurrentie wordt alsmaar groter. Dan moet je natuurlijk weten dat je goed zit! 

 

Als franchisenemer bij De Beren maak je niet alleen gebruik van een bewezen formule, je wordt ook voortdurend ondersteund met commerciële en technische hulp vanuit de organisatie; onder andere op het gebied van training & opleiding, marketing, inkoop, productontwikkeling, inrichting, rendement en operationele knowhow. 

 

ENKELE VOORDELEN OP EEN RIJ:

 

• Een formule met een hoge naamsbekendheid die al sinds 1984 bestaat!
• Centraal inkoopbeleid en scherpe inkoopcondities
• Uitstekend haalbaar rendement
• Ondersteuning en opleiding door een ervaren managementteam
• Landelijke en regionale marketing & sales ondersteuning
• Hoge gasten-/consumentenwaardering
• Door de professionele ondersteuning van ons hoofdkantoor heb je de handen vrij voor het managen van je eigen vestiging, personeelsbeleid, administratie en financiën

Het traject

Het franchise traject is stapsgewijs opgebouwd, zodat zowel de potentiële franchisenemer als de franchisegever uitgebreid de gelegenheid krijgen om elkaar te leren kennen. Het is tenslotte een langjarige samenwerking.

 

Het gehele traject bestaat uit verschillende stappen; van kennismakingsgesprek en snuffelstage tot persoonlijke gesprekken over de vermogenssituatie en het opstellen van jouw eigen ondernemingsplan. Dit alles met natuurlijk de beoogde opening van jouw eigen vestiging tot gevolg! 

 

Vanaf de eerste kennismaking tot aan de opening van jouw eigen vestiging, duurt dit traject gemiddeld 3 tot 6 maanden. 

Meld je aan!

Ben je enthousiast over De Beren en ben je geïnteresseerd in het exploiteren van je eigen vestiging? Vul dan vrijblijvend je naam, email en telefoonnummer in, waarna wij contact met je zullen opnemen.

Franchise aanvragen

Gegevens
Interesse

Wanneer je je aanmeldt voor de Franchise van De Beren ga je er mee akkoord dat wij de verstrekte persoonsgegevens verzamelen en gebruiken met als doel je te benaderen in het kader van ons franchise concept. Wij zullen de verstrekte gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van het gestelde doel of indien dit wettelijk verplicht is. Je gegevens worden tot zes maanden na aanmelding bewaard. Hierna worden deze uit onze systemen verwijderd tenzij partijen samen besloten hebben tot nader onderzoek tot een eventuele samenwerking. In dat geval worden de gegevens conform nader overeen te komen stukken verwerkt en bewaard. Voor nadere informatie over de wijze waarop wij data verwerken verwijzen wij je graag naar onze Privacy Statement.