sluit
lees meer
Reserveer
Online!
Bestel
Online!
03 juli 2017

NIEUW 3 GANGEN KEUZEMENU

Geniet van ons nieuwe 3 gangen keuzemenu voor 19,50! Dit seizoen hebben we onder andere als voorgerecht heerlijke pulled salmon of krokant gegrild buikspek. Als hoofdgerecht Ossobuco met tomatensaus of roodbaarsfilet én als nagerecht kan je kiezen uit onder meer een Brusselse wafel met aardbeien en Romanoffsaus of een chocoladetaartje met een zachte kern van chocolade. 

Bekijk het hele 3 gangen keuzemenu

Could not get image resource for "/uploads/tx_news/".
07 juni 2017

Restaurant Billy Beer in Delft is getransformeerd naar nieuwe stijl

In de afgelopen weken is restaurant Billy Beer in Delft compleet getransformeerd naar de nieuwe stijl van de populaire horecaketen De Beren. Door gebruik te maken van robuuste materialen zoals leer, hout en staal is een aangename ambiance gecreëerd. Bezoekers kunnen genieten van royale kwalitatieve gerechten tegen een vriendelijke prijs. Ook borrelaars zijn bij deze vestiging aan het juiste adres, lokale speciaalbieren en heerlijke Gin & Tonics zorgen voor een fijne vibe aan de bar. Het vernieuwde restaurant, gelegen aan de bruisende Beestenmarkt van Delft opent deze week officieel de deuren.

Gehele transformatie
De vestiging is overgenomen door de jonge franchisenemers Sabrina en Rosalie Schaap, de twee runnen tevens een succesvol de Beren restaurant in Zoetermeer. Zij vertellen over de transformatie: “Momenteel worden alle Beren restaurants voorzien van een nieuwe look & feel. Onze gasten zullen écht verrast zijn van de metamorfose, je herkent Billy Beer niet meer terug! In onze andere vestiging merken wij dat de robuuste bar en sfeervolle zitjes zorgen voor een nóg gezelligere sfeer’’. Het restaurant biedt voldoende ruimte voor grote gezelschappen en is tevens perfect voor een intiemer diner. Ook het terras is compleet vernieuwd en is een gezellige spot op het levendige plein.


Vernieuwde menukaart
De Beren streeft ernaar gasten aangenaam te verrassen en de verwachtingen te overtreffen, ze hebben vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met oog voor kwaliteit en detail is de menukaart voorzien van verassende gerechten. Naast de klassiekers als spareribs en saté kunnen bezoekers kiezen voor een mooie entrecote, lamsrack, tournedos en staan er zes verschillende burgers op het menu. Speciaal voor de opening kunnen de burgers komende maand tegen een vriendelijke prijs geproefd worden.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid
Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Could not get image resource for "/uploads/tx_news/".
02 juni 2017

Win een jaar lang gratis eten bij De Beren!

Vanaf vandaag start één van de eerste grote landelijke campagne van De Beren: #Berenvriend.

Er zijn een hoop Berenfans die met leuke verhalen en herinneringen van De Beren rondlopen: een eerste date, een aanzoek, een ontmoeting, een weerzien. Middels de campagne #Berenvriend willen we deze verhalen naar boven halen en gasten, bestellers en medewerkers deze verhalen met elkaar laten delen! 

De vraag luidt: ‘Wie is jouw #Berenvriend?’. Ofwel met wie deel jij een onvergetelijke ervaring bij De Beren? Dat is jouw #Berenvriend!

We roepen op om een videoboodschap te maken voor je #Berenvriend en hierin jullie berenverhaal te vertellen, en deze video te delen via social media. Degene met de meest originele, mooie, bijzondere of ontroerende video maakt kans op de fantastische prijs van een jaar lang gratis eten bij De Beren. Kijk voor alle details op de actiepagina.

Naast de winactie zijn er uitingen zoals; ‘Hey zus, burgertje doen?’ en ‘Gast, spare ribs avond?’ welke je kan gebruiken om je #Berenvriend uit te nodigen om samen bij De Beren te gaan eten. Je kunt hier zelfs een eigen gepersonaliseerde uitnodiging maken!

De campagne #Berenvriend wordt gecommuniceerd op social media, radio, tv, borden langs de snelweg en in de vestigingen middels posters, een give-away en ansichtkaarten. De actie loopt tot en met 2 juli 2017.

Could not get image resource for "/uploads/tx_news/".