sluit
Reserveer
Online!
Bestel
Online!
15 november 2018

Black (Angus) Friday

Inmiddels is deze dag niet meer weg te denken en staat Black Friday bekend om bizarre kortingen. Ook bij De Beren doen wij mee aan Black (Angus) Friday. Je krijgt alleen op vrijdag 23 november flinke korting op een Black Angus burgermenu. Alleen deze dag betaal je maar 6,75! Kom lekker eten in één van onze restaurants of laat jouw burgermenu gemakkelijk bij je thuisbezorgen.

Could not get image resource for "/uploads/tx_news/".
05 november 2018

WAT DOE JIJ MET KERST?

Beleef dit jaar een heerlijke Kerst in één van onze sfeervolle restaurants. Al onze restaurants zijn op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag geopend en jij bent natuurlijk van harte welkom met jouw familie en vrienden.

Kerstmenu
Tijdens Kerst kun je genieten van een speciaal menu dat is samengesteld voor de Kerstdagen. Nieuwsgierig naar dit menu? Bekijk hier het menu en alle informatie rondom Kerst! Natuurlijk kun je ook de lekkerste gerechten van onze dinerkaart kiezen.  

Zeker zijn van een tafel? Reserveer dan nu door te bellen naar een restaurant bij jou in de buurt! 

Could not get image resource for "/uploads/tx_news/".
31 juli 2018

ACTIE NSSPOORDEELWEKEN

Heb je plannen om deze zomer een dagje uit te gaan? Vanaf 1 augustus kan je via NS Spoordeelwinkel gebruik maken van een voordelige combideal, bestaande uit een treinticket + een 3 gangen keuzemenu bij één van onze deelnemende restaurants voor maar 29 euro!

De combideal is te koop tot en met 31 augustus en te verzilveren tot en met 30 september 2018. 

Could not get image resource for "/uploads/tx_news/".