sluit
Reserveer
Online!
Bestel
Online!
20 juli 2018

Restaurant De Beren Heerhugowaard geopend!

Ons nieuwe restaurant in Heerhugowaard is geopend! Je vindt ons aan de Middenwaard 129C, vlakbij winkelcentrum Middenwaard.

Dagelijks zijn we geopend vanaf 11:30 uur voor lunch, borrel of diner. Je kunt bij ons genieten van een goed gevulde salade, een lekkere sandwich, maar ook van burgers, spareribs. Bekijk onze menukaart.

Om te vieren dat we zijn geopend is juli Burgermaand bij restaurant De Beren Heerhugowaard. Tot en met 31 juli kan je genieten van een heerlijke burger voor maar € 8,50.

Trek gekregen? Reserveer hier alvast jouw tafel. 

 

 

 

 

 

 

Could not get image resource for "/uploads/tx_news/".
19 april 2018

De Beren zoekt franchisetoppers om Nederland mee te veroveren

De missie van restaurantketen De Beren is duidelijk: Nederland veroveren. Het plan van het hardgroeiende bedrijf om aankomend jaar nog minstens 10 vestigingen verspreid over het land te openen ligt klaar. Het enige dat nog ontbreekt zijn gastvrije en enthousiaste franchisenemers met passie voor de horeca! Dus bij deze is de zoektocht geopend.

Wat ruim dertig jaar geleden begon als eetcafé in Rotterdam, is uitgegroeid tot een horeca-imperium met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. Over een paar weken opent alweer de 35e restaurantvestiging in Groningen, een primeur! Want zo ver van de Rotterdamse basis opende een restaurant nog nooit de deuren. En dat smaakt naar meer. De Beren is van plan om de aankomende jaren nog flink wat vestigingen te openen en daarbij zijn ervaren en bestaande horecaondernemers onmisbaar! De populaire restaurantformule is op zoek naar franchisenemers die staan te popelen om sappige burgers, malse tournedos en verse vis van de houtskoolgrill voor een aantrekkelijke prijs met een uitstekende service te serveren. De restaurants staan bekend om de gezellige inrichting en ongedwongen sfeer.

Altijd ondersteuning

Een restaurant runnen is meer dan alleen lekkere gerechten verkopen. Dat snappen ze bij De Beren maar al te goed. Daarom krijgen de franchisenemers zo veel mogelijk coaching tijdens de opstart en daarna. Beginnende Beren-ondernemers krijgen aan het begin van het traject minstens vier weken lang intensieve training om alles over het bedrijf te weten te komen. Daarnaast is er vanuit de organisatie voortdurend commerciële en technische ondersteuning beschikbaar op het gebied van onder meer marketing, bedrijfskunde, inkoop, opleiding, inrichting, productontwikkeling en operationele knowhow.

Enthousiaste franchisenemers

Bij De Beren zijn ze nog op zoek naar enthousiaste franchisenemers voor bestaande en nieuw te openen vestigingen in onder andere Apeldoorn, Groningen, Zwolle, Alphen aan den Rijn en Heerhugowaard.

Ben je ondernemend, flexibel en bovengemiddeld gastgericht? En lijkt het je leuk om een bestaande horecagelegenheid om te bouwen of een eigen De Beren vestiging op te starten? De Beren gaat graag het gesprek met jou aan. Vul het online formulier in, stuur een e-mail naar franchise@beren.nl of bel met franchisecoach Henk Jansen via 010-2699210.

Could not get image resource for "/uploads/tx_news/".
10 april 2018

VERNIEUWDE LUNCHKAART

We hebben een vernieuwde lunchkaart met heerlijke broodjes, sandwiches en tosti's. Wat dacht je van toast met avocado en ei of een club sandwich met zalm. Bekijk hier onze vernieuwde lunchkaart.

Trek gekregen? De meeste Beren restaurants zijn geopend voor lunch. Reserveer alvast een tafel in jouw favoriete restaurant!

 

 

Could not get image resource for "/uploads/tx_news/".