sluit
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

DE BEREN MAAKT GRAAG KENNIS MET JE TIJDENS DE FRANCHISE OPEN DAG


Overweeg je je aan te sluiten bij De Beren restaurants, maar heb je nog een aantal vragen? Misschien twijfel je of je de juiste keuze maakt? Of weet je niet hoe je moet beginnen? De Beren restaurants organiseert ieder kwartaal een Franchise Open Dag om meer informatie te geven over het ondernemerschap bij De Beren. Tijdens deze open dag maak je kennis met De Beren als bedrijf en als franchise organisatie. Je ontvangt informatie over de periode voor de start, maar ook over de samenwerking als je je eigen restaurant hebt geopend. Er zal ook een franchisenemer aanwezig zijn om vragen aan te stellen.

Meld je aan voor één van onze Franchise Open Dagen. De eerstvolgende vindt plaats op:

11 oktober 2019

Heb jij belangstelling voor het bijwonen van één van de open dagen in 2019? Geef hieronder jouw gegevens aan ons door en wij nemen contact met je op. Heb je nog vragen? John geeft graag antwoord. Je kunt contact met mij opnemen via j.vankooten@beren.nl of bellen op 06-11870620.

Franchise aanvragen

Gegevens
Interesse

Wanneer je je aanmeldt voor een van de Franchise Open Dagen van De Beren ga je er mee akkoord dat wij de verstrekte persoonsgegevens verzamelen en gebruiken met als doel je te benaderen in het kader van ons franchise concept. Wij zullen de verstrekte gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van het gestelde doel of indien dit wettelijk verplicht is. Je gegevens worden tot zes maanden na je bezoek aan één van de Franchise Open Dagen bewaard. Hierna worden deze uit onze systemen verwijderd tenzij partijen samen besloten hebben tot nader onderzoek tot een eventuele samenwerking. In dat geval worden de gegevens conform nader overeen te komen stukken verwerkt en bewaard. Voor nadere informatie over de wijze waarop wij data verwerken verwijzen wij je graag naar onze Privacy Statement.