sluit
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

DE BEREN ALMERE

Dankzij De Beren Almere is het ook beregezellig in Flevoland. In het ruime pand aan de Forum kun je terecht voor zowel een heerlijke lunch als diner. In de zomer kun je genieten van het mooie weer op het grote terras met een schitterend uitzicht over het Weerwater.

Wij bieden ook een gezellige High Tea met lekkere petit fours, gebak en andere lekkernijen. Daarnaast is de High Wine de ideale gelegenheid om bij te kletsen met je vriendinnen of collega's. Voor de mannen is er de High Beer. Laat je verrassen en geniet van verschillende speciaalbieren en heerlijke hapjes.  

Nu al reserveren voor Kerst?
Dat kan! Neem telefonisch contact en bel naar 036 - 530 35 55 of mail naar AlmereRestaurant@beren.nl voor jouw reservering bij restaurant De Beren Almere.  

Diner & film  
Geniet van een 3 gangen diner naar keuze en van een film bij bioscoop Kinepolis voor maar 31,-! Dit diner & film arrangement is uitsluitend verkrijgbaar via restaurant De Beren Almere.

Collega's gezocht!
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de keuken en de bediening! Heb jij interesse en ervaring in één van de volgende functies? Solliciteer dan snel!

- Afwassers 
- Sous-chef
- Runners  
- Medewerkers bediening, parttime en fulltime

 • Forum 101
  1315 TG Almere

  036 - 530 35 55
  AlmereRestaurant@beren.nl

  Routebeschrijving

 • OPENINGSTIJDEN
  Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

  PARKEERGELEGENHEID
  Parkeren kun je in de ruime parkeergarage onder De Beren Almere! (Hospitaalgarage)

   

   

 

Forum 101
1315 TG Almere

Route

036 - 530 35 55
AlmereRestaurant@beren.nl

 

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur


PARKEERGELEGENHEID
Parkeren kun je in de ruime parkeergarage onder ons! (Hospitaalgarage)