sluit
lees meer
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

DE BEREN BLEISWIJK

Je bent van harte welkom bij restaurant De Beren Bleiswijk! Het restaurant heeft een volledige restyle gekregen met onder andere een prachtig indoor kinderspeeltoestel op de bovenste verdieping.

Restaurant De Beren Bleiswijk is vanwege zijn centrale ligging ideaal als tussenstop tijdens een fiets- of wandeltocht. Met de auto is de vestiging ook zeer goed te bereiken via de N209. Ook hebben wij ‘s zomers een gezellig en ruim terras.

Bekijk hier onze lunchkaart en bekijk hier onze dinerkaart

Verzekerd zijn van een plekje? In verband met toenemende drukte in ons restaurant, adviseren we je om op tijd een tafeltje te reserveren via ons online reserveringssysteem of door te bellen naar onderstaand nummer. 

18 februari wine tasting 
Op deze zondag organiseren wij een gezellig wine tasting! Kom onze heerlijke wijnen proeven onder het genot van bijpassende hapjes! Vraag onze medewerkers voor meer informatie. 

16, 17 en 18 maart pannenkoekenweekend
Op vrijdag 16 maart is het Nationale Pannenkoekendag! Daarom hebben wij in het weekend van vrijdag 16 maart tot en met zondag 18 maart een speciale pannenkoekenactie: 2 pannenkoeken voor de prijs van 1! Probeer bijvoorbeeld onze pannenkoek met Nutella, Smarties en marshmallows of met spek. 
Reserveren is verplicht. Tijden: het aanbod geldt alleen tussen 12.00 en 16.00 uur. 

High Tea
Geniet van een gezellige high tea bij De Beren Bleiswijk! Naast heel veel verschillende theesoorten bestaat de High Tea uit broodjes, crostini's, scones, clotted cream, jam, petit fours, chocladenotentaart, crème brûlée, apple crumble, vers fruit en andere lekkernijen voor maar 19,50 p.p.! Je kan de High Tea reserveren tot 16.00 uur. 

Spaaractie bij de Albert Heijn Bleiswijk
Spaar mee voor een gratis tweede lunchgerecht bij De Beren Bleiswijk! Van maandag 13 november t/m 7 januari ontvang je bij de AH Bleiswijk bij besteding van 10 euro één zegel. Met 8 zegels is de spaarkaart vol en daarmee ontvang je een gratis tweede lunchgerecht. 

Actievoorwaarden:
- Van maandag 13 november t/m 7 januari 2018 ontvang je bij AH Bleiswijk bij besteding van 10 euro één zegel
- Met 8 zegels is de spaarkaart vol
- Inleveren van de volle spaarkaarten kan van maandag 8 januari t/m zondag 25 februari bij restaurant De Beren Bleiswijk
- Het goedkoopste lunchgerecht is gratis
- Deze actie is alleen geldig tijdens onze lunchtijden van 12.00 - 16.00 uur.
- Een volle spaarkaart is niet inwisselbaar voor contanten
- Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties
- Reserveren is verplicht
- Wij zijn gerechtigd om een vervangend product aan te bieden

* aanbiedingen zijn niet bestemd voor wederverkopers en/of grootverbruikers. Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden. Excl. statiegeld, tabakswaren, geneesmiddelen, babyvoeding tot 1 jaar, loten en telefoonkaarten. 

 

 

 

 

 

 

 

Hoefweg 163
2665 LA Bleiswijk
Route
010 - 522 51 51
BleiswijkRestaurant@beren.nl

OPENINGSTIJDEN
Ma t/m zo - vanaf 12.00 uur

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren kun je hier geheel gratis en voor de deur!