sluit
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

DE BEREN BLEISWIJK

Je bent van harte welkom bij restaurant De Beren Bleiswijk! Het restaurant heeft een volledige restyle gekregen met onder andere een prachtig indoor kinderspeeltoestel op de bovenste verdieping. Helaas beschikken wij niet over een lift.

Restaurant De Beren Bleiswijk is vanwege zijn centrale ligging ideaal als tussenstop tijdens een fiets- of wandeltocht. Met de auto is de vestiging ook zeer goed te bereiken via de N209. Ook hebben wij ‘s zomers een gezellig en ruim terras.

Bekijk hier onze lunchkaart en bekijk hier onze dinerkaart

Verzekerd zijn van een plekje? In verband met toenemende drukte in ons restaurant, adviseren we je om op tijd een tafeltje te reserveren via ons online reserveringssysteem of door te bellen naar onderstaand nummer. 

High Tea
Geniet van een gezellige high tea bij De Beren Bleiswijk! Naast heel veel verschillende theesoorten bestaat de High Tea uit broodjes, crostini's, scones, clotted cream, jam, petit fours, chocladenotentaart, crème brûlée, apple crumble, vers fruit en andere lekkernijen voor maar 19,50 p.p.! Je kan de High Tea reserveren tot 16:00 uur.

Collega's gezocht!
Wij zijn per direct op zoek naar:
- Runners
- Medewerkers bediening 
- Barmannen

Solliciteer vandaag nog via ons online sollicitatieformulier of stuur jouw CV + motivatie naar BleiswijkRestaurant@beren.nl

Hoefweg 163
2665 LA Bleiswijk
Route
010 - 522 51 51
BleiswijkRestaurant@beren.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren kun je hier geheel gratis en voor de deur!