sluit
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

DE BEREN GORINCHEM

Aan de gezellige Grote Markt vind je De Beren Gorinchem. Dagelijks zijn wij geopend voor een heerlijke lunch en diner. Ook kun je aan de intieme en sfeervolle bar terecht voor een lekkere borrel of een hapje en een drankje. 's Zomers kun je ook genieten op het ruime terras aan het gezelligste horecaplein van Gorinchem.

Bekijk hier onze lunchkaart en bekijk hier onze dinerkaart 

Nu al reserveren voor Kerst?
Dat kan! Neem telefonisch contact en bel naar 0183 - 870 045 of mail naar GorinchemRestaurant@beren.nl voor jouw reservering bij restaurant De Beren Gorinchem.

Diner & film
Geniet van een avondje uit met het diner & film arrangement. Een driegangen keuzemenu + een film naar keuze voor maar 31,-!

Collega's gezocht!
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende kok. Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer dan snel! 

 

 • Grote Markt 12-13
  4201 EA Gorinchem

  0183 - 870 045
  GorinchemRestaurant@beren.nl 

  Routebeschrijving

 • OPENINGSTIJDEN
  Maandag t/m zondag vanaf 11:30 uur

  PARKEERGELEGENHEID
  Betaald parkeren kun je op de Groenmarkt, dit ligt op minder dan 100 meter van ons af. Ook is het mogelijk om te parkeren in parkeergarage Kazerneplein. Klik hier voor uitgebreide informatie en tarieven over het parkeren in Gorinchem.

Grote Markt 12-13
4201 EA Gorinchem
Route
0183 - 870 045
GorinchemRestaurant@beren.nl 

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag vanaf 11:30 uur

PARKEERGELEGENHEID
Betaald parkeren kun je op de Groenmarkt, dit ligt op minder dan 100 meter van ons af. Ook is het mogelijk om te parkeren in parkeergarage Kazerneplein. Klik hier voor uitgebreide informatie en tarieven over het parkeren in Gorinchem