sluit
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

DE BEREN GRONINGEN

Ons restaurant De Beren Groningen vind je aan de Brugstraat in de gezellige binnenstad van Groningen. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 11:30 uur. Je kunt komen genieten van lunch, borrel en diner. 's Zomers beschikken we over een mooie binnentuin. Bekijk hier alvast onze lunchkaart en bekijk hier onze dinerkaart.  

Satémaand
De hele maand februari geniet je bij De Beren Groningen van 3 stokjes kip- of varkenshaassaté en een bijgerecht naar keuze voor maar 9,95! De saté wordt geserveerd met pindasaus, gebakken uitjes en kroepoek. 

Actievoorwaarden:
- Actie is niet geldig in combinatie met andere acties
- Alleen geldig van 1 t/m 28 februari
- Alleen geldig bij restaurant De Beren Groningen

Diner & film
Wij werken samen met bioscoop Kinepolis en Pathé. Geniet van een compleet avondje uit met het diner & film arrangement. Een 3-gangen keuzemenu + een film naar keuze voor maar 29,50! Wij houden er uiteraard rekening mee dat je op tijd bent voor de film. 

Sharing Dinner
Samen delen én genieten van de lekkerste gerechtjes? Dat kan met een Sharing Dinner bij De Beren Groningen voor maar 27,50 p.p.!
Dit is een samenstelling van onze menukaart verdeeld over vier rondes. Ideaal voor wie niet zo goed kan kiezen óf juist alles lekker vindt! Reserveren is gewenst. 

High Tea
Geniet van een gezellige High Tea bij De Beren Groningen!
Naast veel verschillende theesoorten bestaat de High Tea uit broodjes, soep, scones, clotted cream, jam, petit fours, chocoladenotentaart, crème brûlée, apple crumble, vers fruit en andere lekkernijen voor maar €19,50 p.p. Voorwaarden:
- Reserveren is verplicht o.v.v. 'high tea'
- Minimaal 2 personen
- Alleen mogelijk tussen 12:00 en 16:00 uur 

Collega's gezocht
Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe collega's: 
- Assistent vestigingsmanager 
- Keukenmedewerkers 
- Afwassers 
Heb jij interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar GroningenRestaurant@beren.nl 

 

 

Brugstraat 13
9712 AA Groningen
Route
050-7440179
GroningenRestaurant@beren.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag vanaf 11:30 uur

PARKEERGELEGENHEID
Betaald parkeren in de buurt