sluit
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

DE BEREN HEERHUGOWAARD

Restaurant De Beren Heerhugowaard bevindt zich bij het gezellige winkelcentrum van Middenwaard. 's Zomers kun je genieten van onze gerechten op ons buitenterras. Je kunt bij ons terecht voor zowel lunch, borrel en een heerlijk diner!

Bekijk hier onze lunchkaart en bekijk hier onze dinerkaart

Satémaand
De hele maand februari geniet je bij De Beren Heerhugowaard van 3 stokjes kip- of varkenshaassaté en een bijgerecht naar keuze voor maar 9,95! De saté wordt geserveerd met pindasaus, gebakken uitjes en kroepoek. 

Actievoorwaarden:
- Actie is niet geldig in combinatie met andere acties
- Alleen geldig van 1 t/m 28 februari
- Alleen geldig bij restaurant De Beren Heerhugowaard

Diner & film
Geniet van een avondje uit met het diner & film arrangement. Een drie gangen keuzemenu + een film naar keuze bij VUE voor maar 29,50! Wij houden er uiteraard rekening mee dat je op tijd bent voor de film. 

Sharing Dinner
Samen delen én genieten van de lekkerste gerechtjes? Dat kan met een Sharing Dinner bij De Beren Heerhugowaard voor maar 27,50 p.p.!
Dit is een samenstelling van onze menukaart verdeeld over vier rondes. Ideaal voor wie niet zo goed kan kiezen óf juist alles lekker vindt! Reserveren is gewenst. 

High Tea
Geniet van een gezellige High Tea bij De Beren Heerhugowaard! 

Naast veel verschillende theesoorten bestaat de High Tea uit broodjes, soep, scones, clotted cream, jam, petit fours, chocoladenotentaart, crème brûlée, apple crumble, vers fruit en andere lekkernijen voor maar €19,50 p.p. Voorwaarden:
- Reserveren is verplicht o.v.v. 'high tea'
- Minimaal 2 personen
- Alleen mogelijk tussen 12:00 en 16:00 uur 

 

 

 

Middenwaard 129C
1703 SC Heerhugowaard
Route
072 - 744 01 87
HeerhugowaardResaurant@beren.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag vanaf 11:30 uur

PARKEERGELEGENHEID
Je kunt betaald parkeren op meerdere nabijgelegen parkeerlocaties.