sluit
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

DE BEREN HEERHUGOWAARD

Restaurant De Beren Heerhugowaard bevindt zich bij het gezellige winkelcentrum van Middenwaard. 's Zomers kun je genieten van onze gerechten op ons buitenterras. Je kunt bij ons terecht voor een gezellige borrel en een heerlijk diner.

Bekijk hier onze dinerkaart

Met het dragen van de Heldensokker in oktober, is het helaas niet mogelijk om van een 2e lunchgerecht gratis te komen genieten. Wij zijn helaas niet geopend voor de lunch.

Nu al reserveren voor Kerst?
Dat kan! Neem telefonisch contact en bel naar 072 - 74 40 187 of mail naar HeerhugowaardRestaurant@beren.nl voor jouw reservering bij restaurant De Beren Heerhugowaard.

Oktober is Satémaand bij restaurant De Beren Heerhugowaard
Het is de hele maand oktober Satémaand bij De Beren Heerhugowaard. De streetfood klassieker staat deze maand centraal. Geniet van onze saté voor maar 10,50. Dit menu bevat 3 stokjes varkenshaas- of kipsaté of 4 stokjes vegetarische saté.

Actievoorwaarden
- Niet geldig i.c.m. andere acties
- Actie geldt t/m 31 oktober
- Actie is geldig bij restaurant De Beren Heerhugowaard, De Beren Maassluis, De Beren Utrecht-Centrum, De Beren Zwijndrecht, De Beren Woerden, De Beren Apeldoorn, De Beren Capelle-Hoofdweg, De Beren Oud-Beijerland 

Diner & film
Geniet van een avondje uit met het diner & film arrangement. Een drie gangen keuzemenu + een film naar keuze bij VUE voor maar 31,-! Wij houden er uiteraard rekening mee dat je op tijd bent voor de film. 

 

 

 

 

Middenwaard 129C
1703 SC Heerhugowaard
Route
072 - 744 01 87
HeerhugowaardResaurant@beren.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag vanaf 16:00 uur

PARKEERGELEGENHEID
Je kunt betaald parkeren op meerdere nabijgelegen parkeerlocaties.