sluit
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

DE BEREN ROTTERDAM - CENTRUM

Restaurant De Beren Rotterdam-centrum is te vinden aan het Schouwburgplein in hartje Rotterdam. Dit maakt het de ideale locatie om te lunchen tijdens een dagje shoppen of te dineren voordat je naar de bioscoop gaat. In de zomermaanden kun je genieten van onze gerechten op het grote en gezellige terras.

Bekijk hier onze lunchkaart en bekijk hier onze dinerkaart

Sharing Dinner
Samen delen én genieten van de lekkerste gerechtjes? Dat kan met een Sharing Dinner bij De Beren Rotterdam-Centrum voor maar 28,- p.p.!
Dit is een samenstelling van onze menukaart verdeeld over vier rondes. Ideaal voor wie niet zo goed kan kiezen óf juist alles lekker vindt!

Diner & film
Geniet van een avondje uit met het diner & film arrangement. Een driegangen keuzemenu + een film naar keuze voor maar 31,-!

High Tea
Geniet van een gezellige High Tea bij De Beren Rotterdam-Centrum! 
Naast veel verschillende theesoorten bestaat de High Tea uit broodjes, soep, scones, clotted cream, jam, petit fours, chocoladenotentaart, crème brûlée, apple crumble, vers fruit en andere lekkernijen voor maar 20,- p.p. Voorwaarden:
- Reserveren is verplicht o.v.v. 'high tea'
- Minimaal 2 personen
- Alleen mogelijk tussen 12:00 en 16:00 uur 

Collega's gezocht
Op zoek naar een leuke baan? Wij zijn per direct op zoek naar een sous-chef en zelfstandig werkende kok. Interesse? Stuur dan snel jouw CV + motivatie naar Rotterdam-Centrumrestaurant@beren.nl. 

Karel Doormanstraat 300
3012 GP Rotterdam
Route
010 - 412 47 41
Rotterdam-centrumRestaurant@beren.nl 

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag vanaf 11:00 uur

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren kan altijd in de ruime parkeergarage onder het Schouwburgplein.