sluit
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

DE BEREN ROTTERDAM - ZUID

Tegenover stadion de Kuip vind je onze vestiging in Rotterdam-Zuid. Hier geniet je dagelijks van een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. 's Zomers kun je heerlijk buiten eten op het gezellige terras. 

Bekijk hier onze lunchkaart en bekijk hier onze dinerkaart

Vier Pasen bij ons!
Tussen 09:00 uur en 12:00 uur kun je bij ons komen genieten van een heerlijk Paasontbijt.

- Paasontbijt p.p. 14,00 euro
Dit ontbijt bestaat uit een croissantje, verschillende broodjes, diverse soorten beleg, zoet en hartig, vers fruit en een gekookt eitje. Heerlijk met een jus d'orange en kopje koffie of thee naar keuze.

- Paasontbijt deluxe p.p. 18,50 euro
Dit ontbijt deluxe bestaat uit vers fruit, een lekker croissantje, diverse broodjes met luxe beleg zoals gerookte zalm en diverse soorten hartig en zoet beleg. Ook serveren wij er roerei bij. Daarnaast ontvang je een glas prosecco, een glas jus d'orange en een kopje koffie of thee naar keuze.  

- Kinderen t/m 12 jaar p.p. 10,- euro
Voor de kinderen is er een croissant en verschillende broodjes met diverse soorten beleg zoals hagelslag, hazelnootpasta, kaas en een eitje.  

* Reserveren is verplicht

Diner & film
Geniet van een avondje uit met het diner & film arrangement. Een driegangen keuzemenu + een film naar keuze voor maar 31,-!

High Tea
Geniet van een gezellige High Tea bij De Beren Rotterdam-Zuid! 
Naast veel verschillende theesoorten bestaat de High Tea uit broodjes, soep, scones, clotted cream, jam, petit fours, chocoladenotentaart, crème brûlée, apple crumble, vers fruit en andere lekkernijen voor maar 20,- p.p. Voorwaarden:
- Reserveren is verplicht o.v.v. 'high tea'
- Minimaal 2 personen
- Alleen mogelijk tussen 12:00 en 16:00 uur 

Wil jij werken bij De Beren?
Wij zijn per direct op zoek naar keukenmedewerkers (warme kant). Heb jij interesse? Stuur dan snel jouw motivatie + CV naar Rotterdam-zuidRestaurant@beren.nl 

Bekijk hier onze overige vacatures en solliciteer direct!

 • Cor Kieboomplein 511
  3077 MK Rotterdam

  010 - 292 97 70
  Rotterdam-zuidRestaurant@beren.nl 

  Routebeschrijving

 • OPENINGSTIJDEN
  Maandag t/m zondag vanaf 12:00 uur

  PARKEERGELEGENHEID
  Parkeren is geen enkel probleem met een groot parkeerterrein aan de voorkant van het restaurant of in de parkeergarage Veranda, aan de waterkant. Beide is betaald parkeren, maar in de Verandagarage is het eerste uur gratis. 

Cor Kieboomplein 511
3077 MK Rotterdam
Route
010 - 292 97 70
Rotterdam-zuidRestaurant@beren.nl 

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag vanaf 12:00 uur

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren is geen enkel probleem met een groot parkeerterrein aan de voorkant van het restaurant of in de parkeergarage Veranda, aan de waterkant. Beide is betaald parkeren, maar in de Verandagarage is het eerste uur gratis.