sluit
Reserveer
Online!
Bestel
Online!

DE BEREN SCHEVENINGEN

 

De Beren Scheveningen is gelegen naast Sea Life Scheveningen en ligt op loopafstand van het Circustheater, Holland Casino en Pathé. Het is dus de ideale locatie voor een compleet avondje uit. Uiteraard kun je hier genieten van de zilte zeelucht en vanaf 17:00 uur kun je vanaf ons  terras de pinguïns van Sea Life bewonderen.

Bekijk hier onze lunchkaart en bekijk hier onze dinerkaart

Moederdag
Op zondag 12 mei is het Moederdag. Wij serveren een Moederdagontbijt van 09:00 uur tot en met 12:00 uur. Zet jouw moeder in het zonnetje op deze dag en kom lekker ontbijten. Graag even reserveren van tevoren. 

We serveren 3 verschillende Moederdagontbijtjes:
- Moederdagontbijt p.p. 14,00
Dit ontbijt bestaat uit croissantjes, verschillende broodjes, diverse soortenbeleg, zoet en hartig, vers fruit en een gekookt eitje. Heerlijk met een jus d'orange en kopje koffie of thee naar keuze.

- Moederdagontbijt deluxe p.p. 18,50
Het ontbijt deluxe bestaat uit vers fruit, croissantjes, diverse broodjes en luxe beleg zoals gerookte zalm en diverse soorten hartig en zoet beleg. Ook serveren wij roerei. Daarnaast ontvang je een glas prosecco, een jus d'orange en een kopje koffie of thee naar keuze.

- Moederdagontbijt - Kinderen t/m 12 jaar p.p. 10,00
Ben je onder de 12 en geef je je moeder een ontbijt cadeau? Je ontvangt een croissantje en verschillende broodjes met diverse soorten beleg zoals hagelslag, hazelnootpasta, kaas en een eitje. 

Moederdagtip!
Liever uitslapen? Trakteer jouw moeder op een gezellige High Tea voor maar 20,- p.p.! Naast veel verschillende theesoorten bestaat de High Tea o.a. uit scones met jam, petit fours, vers fruit, wraps en meer. Voorwaarden:
- Reserveren is verplicht o.v.v. 'High Tea'
- Minimaal 2 personen 
- Reserveren tot 16:00 uur 

Diner & film
Geniet van een avondje uit met het diner & film arrangement. Een driegangen keuzemenu + een film naar keuze voor maar 31,-!

Rolstoeltoegankelijkheid
Tot 17:00 uur is het mogelijk om het restaurant met een rolstoel te bezoeken via Sea Life. Na 17:00 uur is het helaas niet mogelijk om het restaurant met een rolstoel te bezoeken. Dan is het restaurant slechts te bereiken per trap. 

Wil jij werken bij De Beren? Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct!

 • Strandweg 11F
  2586 JK Scheveningen

  070 - 351 29 29
  ScheveningenRestaurant@beren.nl 

  Routebeschrijving

 • OPENINGSTIJDEN
  Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

  PARKEERGELEGENHEID
  In de parkeergarages of aan de boulevard is altijd wel een parkeerplaats te vinden!

 

Strandweg 11F
2586 JK Scheveningen
Route
070 - 351 29 29
ScheveningenRestaurant@beren.nl 

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

PARKEERGELEGENHEID
In de parkeergarages of aan de boulevard is altijd wel een parkeerplaats te vinden